Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!
SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄ

Rajaustyokalu_3kuvaa_2018_Shakespeare_01.jpgRajaustyokalu_3kuvaa_2018_Pandat_03.jpg

Helsingin kaupunginteatteri esittää
RAKASTUNUT SHAKESPEARE

Seitsemän Oscar-palkintoa voittaneen menestyselokuvan pohjalta tehty romanttinen, älykäs ja intohimoinen rakkauskomedia Rakastunut Shakespeare saadaan vihdoinkin myös Helsinkiin.

Näytelmässä eletään Lontoossa vuotta 1593. Rahanpuutteesta ja naisongelmista kärsivä Will Shakespeare yrittää työstää uutta teosta teatterilleen, mutta kirjoitustyö on täysin lamaantunut.

Koe-esiintymisissä Will kohtaa ihmeellisen, kauniin Lady Violan, ja kaikki padot murtuvat. Kaunotar on Willin suurin ihailija, ja hän tekee kaikkensa saadakseen roolin miehen seuraavasta näytelmästä. Kiihkeä romanssi saa nuoren kirjailijan luomisvimman sykkimään kiivaammin kuin koskaan ennen. Rakastunut pari joutuu kuitenkin pitämään suhteensa salassa, sillä lady Viola on jo kuningattaren siunauksella luvattu toiselle miehelle. Rakastunut Shakespeare on lumoava kurkistus esiripun taakse - säkenöivän sensuelliin ja intohimoja väreilevään maailmaan, jossa kirjoitetaan kaikkien aikojen suurenmoisinta rakkausnäytelmää."(www.hkt.fi)


                                              

LÄHTÖ: Perjantai 9.3.2018

HINTA:
112 €/hlö sisältäen bussikuljetukset, teatterilipun (permanto riveiltä 8-10), tutustumiskierroksen Helsingin kaupunginteatterissa, kahvin ja suolaisen palan sekä matkanjohtajan palvelut.MATKAOHJELMA JA AIKATAULU

15:00 Lähtö Riihimäki, ABC Riihimäki
15:10 Lähtö Riihimäki, Matkakeskus
15:30 Lähtö Hyvinkää, Kirkolta
15.35 Lähtö Hyvinkää, Linjala
15:40 Lähtö Hyvinkää, Hautausmaan pysäkki
15:45 Lähtö Hyvinkää, Sairaalanmäki / S-Market Vehkoja (ennen liikenneympyrää)

17:00 - 18:00 Opastettu teatterikierros, jossa päästään tutustumaan teatterin tiloihin ja salaisuuksiin.

18:00 Helsingin kaupunginteatterin parvilämpiössä kahvi/tee ja teatterin kinkkuleipä

19:00 Näytelmä "Rakastunut Shakespeare" alkaa Suurella näyttämöllä (kesto ilm. myöhemmin)

Näytöksen jälkeen lähdetään suoraan kotimatkalle ja bussi ajaa pysäkeille menoreittiä (Hyvinkää - Riihimäki)


Helsingin Kaupunginteatterin tuotanto - RAKASTUNUT SHAKESPEARE

OHJAUS Kari Arffman

ROOLEISSA Heikki Ranta, Miila Virtanen, Rauno Ahonen, Helena Haaranen, Heidi Herala, Sofia Hilli, Juha Jokela, Kirsi Karlenius, Jyrki Kasper, Risto Kaskilahti, Ilkka Kokkonen, Jouko Klemettilä, Petrus Kähkönen, Tuukka Leppänen, Kai Lähdesmäki, Kari Mattila, Heidi Naakka, Unto Nuora, Jari Pehkonen, Mikko Paloniemi, Raili Raitala, Matti Olavi Ranin, Matti Rasila, Inka Tiitinen, Kaisa Torkkel, Mikko Vihma

Alkuperäiskäsikirjoitus MARC NORMAN & TOM STOPPARD

Näyttämösovitus LEE HALL

Musiikki PADDY CUNNEEN

Alkuperäinen West End -tuotanto: Disney Theatrical Productions & Sonia Friedman Productions, ohjaus Declan Donnellan, suunnittelu Nick Ormerod


MUUTA HUOMIOITAVAA:

  • Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta tai peruutusturvamaksua ja suosittelemmekin aina riittävän vakuutusturvan hankkimista ennen matkalle lähtöä.
  • Matka maksetaan ennen lähtöpäivää, jollei toisin ole sovittu. Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusehdot ja yleiset valmismatkaehdot ovat saatavissa toimistostamme.
  • Matkan toteutumiseen vaaditaan vähintään 30 osallistujaa. Mikäli matka ei toteudu, ilmoitamme varauksen tehneille henkilökohtaisesti viimeistään 5 vuorokautta ennen lähtöpäivää.
  • Pidätämme oikeudet muutoksiin ohjelmassa

MUKAVAA TEATTERIMATKAA!