Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!
SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄ


Rajaustyokalu_6kuvaaKokar2017_01.jpg

Rajaustyokalu_6kuvaaKokar2017_022.jpg

SAARISTON LUMOISSA - KÖKAR, 3pv

Kökar on pieni, historiallisesti ainutlaatuinen, mutta nykyaikainen saaristoyhteisö Ahvenanmaan ulkosaaristossa, Turun saariston naapurissa. Saarelta löytyy peruspalveluiden lisäksi mm. hotelli, vierasvenesatamat, kesäravintoloita ja kahviloita.

Menomatkalle teemme opastetun kierroksen Saaristokeskuksessa ja Kökarissa tutustumme oppaan johdolla alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin ja perjantaina vierailemme mielenkiintoisella Källskärin paratiisisaarella.

Kökar on koskemattoman saaristoluonnon paratiisi. Täällä on mahdollista kokea meren voimakas läsnäolo, karut jyrkänteen ja merenrantakalliot, rehevät lehdot sekä saariston linnut ja eläimet, jotka elävät saariston säiden armoilla.Lähtö: Torstai 2.8.2018

Paluu: Lauantai 4.8.2018

TARJOUS!

UUDET VARAUKSET 22.7. ALKAEN TARJOUSHINTAAN 330€/HLÖ (jaetussa kahden hlön huoneessa). Koskee vain uusia varauksia. Yhden hengen huoneessa 388€.

Hinta: 380,- / henkilö sisältäen:

 • Bussikuljetukset
 • Lauttamatkat saaristossa
 • Majoituksen kahden hengen huoneissa aamiasineen
 • 2 x lounas
 • 1 x illallinen
 • Ohjelman retkineen, opastukset ja sisäänpääsymaksut
 • Matkanjohtajan palvelut

Lisähintaan: majoitus yhden hengen huoneessa 438,-


AIKATAULU JA MATKAOHJELMA


HOTELLIN TIEDOT:

Hotelli Brudhäll ***

Hotelli Brudhäll sijaitsee Karlbyn kyläkeskuksessa, viehättävässä paikassa meren rannalla ja vierasvenesataman vieressä. Hotellilla on kesäterassi ja ravintola.

Hotellissa on 19 kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on suihku, wc ja langaton internetyhteys.


MUUTA HUOMIOITAVAA

 • Matkavarauksen yhteydessä on ilmoitettava kaikkien matkustajien nimet ja lapsien iät (sekä syntymäajat laivamatkoilla)
 • Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta tai peruutusturvamaksua ja suosittelemmekin riittävän vakuutusturvan tarkistamista ja hankkimista ennen matkalle lähtöä.
 • Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
 • Matkan toteutumiseen vaaditaan kunkin matkan osalta riittävä lähtijämäärä, vähintään 30 henkilöä.
 • Mahdollisista ruoka-aineallergioista, liikuntarajoitteista ja muista erityishuomiota vaativista asioista tulee ilmoittaa toimistollemme matkaa varatessanne. Kaikki kohteet eivät sovi liikuntarajoitteisille, joten asia tulee varmistaa matkaa varatessa.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin matkaohjelmassa (sekä ohjelmassa mainittujen esiintyjien kohdalla.)

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Yleisten Matkapakettiehtojen kohdan 3.1. mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän (Uudenmaan Seuramatkat Oy) määräämä varausmaksu on maksettu matkanjärjestäjän määräämänä ajankohtana.

Varausmaksu tulee matkustajalle maksettavaksi 1-2 viikon päästä varauksesta riippuen varausajankohdasta.

Alle 45 vuorokautta ennen matkaa tehdyistä varauksista ei veloiteta varausmaksua, vaan koko matka tulee maksettavaksi kertamaksulla viimeistään 7 vuorokauden kuluttua varauksesta.

Uudenmaan Seuramatkat Oy:n erityisperuutusehdot: Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka

 • Viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua maksamalla Uudenmaan Seuramatkoille etukäteen mainitut toimistokulut 70 euroa / peruutettu henkilö.
 • Myöhemmin kuin 45 vuorokautta ennen mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkua maksamalla varausmaksun eli määrätyn ennakkomaksun 100 euroa / henkilö
 • Myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkua perutuista matkoista perimme 50 % peruutusmaksun matkan hinnasta.
 • Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen matkan alkua, Uudenmaan Seuramatkat perii peruutuskuluina koko matkan hinnan.

Tarkista lähtöpaikka ja aika vielä matkavarauksesta tai osanottajatodistuksesta ennen lähtöpäivää. Matkan varanneille ilmoitetaan aikataulumuutoksista puhelimitse, joten varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa puhelinnumero. Jos emme saa matkan varannutta puhelimitse kiinni, lähetämme tiedot tekstiviestillä.

HYVÄÄ MATKAA!