Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!
SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄSavonlinnan Oopperajuhlat esittää - OTELLO, 2pv

Otello on yksi William Shakespearen kuuluisimmista näytelmistä ja se kertoo tarinan mustasukkaisuudesta ja petoksesta. Italialainen säveltäjä Giuseppe Verdi kirjoitti näytelmän pohjalta oopperan Otello.

"Tässä Verdin mestariteoksessa soivat kaikki tiheät tunteet: odotus ja epätoivo, kateus, onni ja rakkaus. Shakespearelainen tarina vallasta ja mustasukkaisuudesta on kuin tehty Olavinlinnan muureille."

"Valta, mustasukkaisuus, rakkaus ”Otello täytti kaikki odotukset”, otsikoi Itä-Savo ensi-illan jälkeisessä arviossaan. ”Toteutus tekee kunniaa sekä Verdille että Shakespearille.” (www.operafestival.fi)


Lähtö: Maanantai 23.7.2018

Paluu: Tiistai 24.7.2018

Hinta: 396,- / henkilö sisältää:

 • majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella
 • bussikuljetukset
 • oopperalipun (A-katsomo, riveiltä 28-29)
 • risteilyn Savonlinna-Punkaharju
 • 2 x lounas
 • ohjelman mukaiset käyntikohteet
 • matkanjohtajan palvelut

Lisähintaan: majoitus yhden hengen huoneessa 466 euroa


AIKATAULU JA MATKAOHJELMA


HOTELLIN TIEDOT:

KESÄHOTELLI TOTT **

Satamakatu 1, 57130 Savonlinna

Hotelli sijaitsee aivan Savonlinnan keskustassa matkustajasataman kupeessa. Hotellista on vain muutaman sadan metrin matka mm. Olavinlinnaan ja kauppatorille. Kesähotellista löytyy yhteensä 114 erilaista huonetta, joista avautuvat näkymät joko matkustajasatamaan, Tottinkadulle tai rauhalliselle sisäpihalle.

Kahden hengen standard-huonessa on erilliset vuoteet ja näkymä joko Matkustajasatamaan tai Tottinkadulle. Huoneiden varustukseen kuuluu tv, suihku ja minibaari. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai parkettilattia. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto, mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.

HUOM! Huoneet ovat eri kokoisia ja osassa mahdollisuus lisävuoteeseenMATKAN VARAUS

Sitovat varaukset tulee tehdä toimistoomme 31.5.2018 mennessä puh 019- 427 4700, Online Varauksena tai Matkavarauslomakkeella

Varausmaksu: maksetaan varauksen yhteydessä

Loppumaksu: suoritetaan viimeistään 30vrk ennen matkan alkua

Mikäli varaushetkellä on matkan alkuun on 30 vrk tai alle, tulee koko matkan hinta suorittaa matkaa varatessa.Muuta huomioitavaa vakuutuksista varaus- ja peruutusehdoista: 

 • Matkavarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa kaikkien lähtijöiden nimet sekä bussiin nousupaikat.
 • Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta tai peruutusturvamaksua ja suosittelemmekin riittävän vakuutusturvan hankkimista ennen matkalle lähtöä.
 • Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusehdot on saatavissa toimistostamme.
 • Matkan toteutumiseen vaaditaan riittävä lähtijämäärä.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin matkaohjelmassa sekä ohjelmassa mainittujen esiintyjien kohdalla.
 • Matkan varaus- ja peruutusehdot: Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia lisä- ja erityisehtoja sekä ryhmämatkoissa Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia ryhmäehtoja

Tarkista lähtöpaikka ja aika vielä matkavarauksesta tai osanottajatodistuksesta ennen lähtöpäivää. Matkan varanneille ilmoitetaan aikataulumuutoksista puhelimitse, joten varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa puhelinnumero. Jos emme saa matkan varannutta puhelimitse kiinni, lähetämme tiedot tekstiviestillä.

ELÄMYKSELLISTÄ OOPPERAMATKAA SAVONLINNAAN!