Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!
SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄ


Rajaustyokalu_3kuvaakerroksittain_Tiroli.jpg

Rajaustyokalu_3kuvaakerroksittain_Tiroli2.jpg

TIROLI JA SALZKAMMERGUT, 7pv

Itävallan henkeäsalpaavan kauniit alppimaisemat odottavat! Näe kimmeltävät järvet ja vehreät vuoristoniityt kuvauksellisella Salzkammergutin järvialueella.

Korkealla vuorella sijaitsee mielenkiintoinen käyntikohde, Kotkanpesä, joka kuului aikoinaan Hitlerille. Vierailemme myös kauniissa ja historiallisessa Salzburgissa, joka on tunnettu muunmuassa Mozartin syntymäkaupunkina ja Sound of Music-elokuvan kuvauspaikkana.

Matkan lopulla on vielä aikaa tutustua Münchenin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Tutustu kaikkiin käyntikohteisiin sekä matkaohjelmaan tarkemmin...


Hinta: 1277 eur / henkilö sisältäen:

  • Finnairin suorat lennot Helsinki - München - Helsinki
  • Lennolla kahvi/tee/mehu
  • Ohjelman mukaiset kuljetukset kohteisiin. Sama bussi kuskeineen on käytössä koko matkan ajan.
  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Ohjelman mukaiset ruokailut
  • Opastukset ja sisäänpääsymaksut ohjelmassa mainittuihin kohteisiin
  • Matkanjohtajan ja oppaan palvelut

Matka toteutetaan yhteistyössä Karkkilan Kotiseutuyhdistyksen kanssa. Ryhmän johtajana toimii Juhani Silvan ja oppaana Kristiina Auro.

Lisähintaan: Yhden hengen huone 1475 eur.

MATKAOHJELMA:

1. Päivä, Lauantai - MÜNCHEN JA SALZKAMMERGUT

Lento Helsingistä Müncheniin.  Lentokentältä lähdetään bussilla Salzkammergutin järvialueelle, jossa majoitutaan itävaltalaistyyliseen hotelliin kolmeksi yöksi. Hotelli Bruderhofer sijaitsee Altmünsterin pikkukaupungissa Traunseen rannalla. Illallinen hotellissa. Päivän ajomatka on noin 217 km.

2. Päivä, Sunnuntai - ST. WOLFGANG JA MONDSEE-JÄRVET

Kierros järvialueella. Näemme St. Wolfgang- ja Mondsee-järvet. Poikkeamme Mondseen kirkossa, joka toimi The Sound of Music -elokuvassa vihkikirkkona.  Teemme myös retken paikalliselle alppihuipulle Schafbergille avojunassa. Vapaata oleskelua. Illallinen. Päivän ajomatka noin 150 km.

3. Päivä, Maanantai  - SALZBURGIN MUSIIKKIKAUPUNKI

Tutustumme Salzburgin musiikkikaupunkiin, jota pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Yhteisellä kävelyretkellämme esitellään vanhankaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Vapaa-aikana voi niihin tutustua oman valinnan mukaan. Lounas Salzburgissa. Kesäaikana Salzburgissa on paljon musiikkitapahtumia, joiden ilmaiskonsertteihin pääsevät turistitkin osallistumaan. Päivän ajourakka on noin 100 km.

4. Päivä, Tiistai - KOTKANPESÄ JA SÖLL

Lähtö aamulla hotellista. Matkalla Sölliin pysähdymme Berchtesgardenissa, jossa sijaitsee edelleen Hitlerin Kotkanpesä. Se sijaitsee korkealla vuorella, jonne noustaan erikoisbussilla ja vuoren sisällä kulkevalla hissillä. Nykyisin Hitlerin piilopaikka on museoravintola. Dokumentaatiokeskuksessa ja maanalaisissa bunkkereissa tutustumme natsi-Saksan erikoiseen historiaan. Sieltä ajamme Sölliin. Illallinen ja Söllin puhallinorkesterin ilmaiskonsertti, jos sää sallii. Hotelli Garni Tenne. Päivän ajomatkat 200 km.

5. Päivä, Keskiviikko - KITZBÜHEL JA HAHNENKAM

Retki Kitzbüheliin ja Hahnenkammille. Paikat ovat talviaikaan Itävallan tunnetuimpia talviurheilukeskuksia, joihin maailman raharikkaat kokoontuvat huvittelemaan talvisissa leikeissä ja kilpailuissa. Kesällä sinne pääsevät muutkin. Tutustumme Kitzbühelin kapunkiin ja nousemme hissillä Hahnenkammin laelle ihailemaan maisemia ja kesälaitumella olevia itävaltalaislehmiä. Illallinen Söllissä. Päivän ajomatkat noin 80 km

6. Päivä, Torstai  - GROSSGLOCKNER

Bussiretki Grossglocknerille. Keski-Euroopan viimeiset jäätiköt sijaitsevat alppivuoristossa 2900 metrin korkeudessa. Teemme koko päivän kestävän bussiretken aivan jäätiköiden reunoille. Paluumatkalla pysähdymme idyllisessä Zell am Seen kaupungissa. Illallinen. Ajomatka noin 350 km.

7. Päivä, Perjantai  - MÜNCHEN JA KOTIINLÄHTÖ

Tämä on viimeinen matkapäivämme ja vietämme sen Baijerin iloisessa pääkaupungissa Münchenissä. Katselemme kaupunkia bussikierroksella, kävelemme vanhassakaupungissa, poikkeamme tavarataloissa ja syömme tietenkin lounaaksi Bratwurstia ja hapankaalia oluen kera (ei sisälly hintaan, ei järjestettyä lounasta). Iltalennolla lähtö kotiin.

HOTELLIT:

HOTELLI BRUDERHOFER ***

Tämä Itävaltalaistyylinen hotelli on perheyritys jossa on modernit huoneet ja upeat näkymät. Hotelli sijaitsee 10min kävelymatkan päässä kylän keskustasta ja Traun-järvestä. Hotellissa on ilmainen WiFi.

HOTELLI GARNI TENNE ***

Hotelli sijaitsee Söllin keskustassa. Itävaltalaistyylisessä hotellissa on modernit huoneet joissa on parveke ja näkymät Hohne Salve vuorelle. Hotellissa on sauna ja kylpyläosasto ja ilmainen WiFi.

Lentoaikataulu - Finnair

Lähtö: Helsinki - München     Paluu: München - Helsinki
Klo 09:20 Helsinki-Vantaa (HEL) (pe) Klo 18:40 Munich International (MUC)
Saapuminen Saapuminen
(la) Klo 10:50 Munich International (MUC) (pe) Klo 22:05 Helsinki-Vantaa (HEL)

Muuta huomioitavaa: 

Varauksia otetaan vastaan toimistollemme puhelimitse 019-427 4700, Online varauslinkistä tai matkavarauslomakkeella.

- Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa ja Itävallassa kellonaika on -1 tunti suomen aikaan.

- Erityisruokavaliot ja allergiat pyydämme ilmoittamaan varauksen yhteydessä.

- Lentoliput jaetaan bussissa ja ryhmälle tehdään yhteinen ryhmälähtöselvitys Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

- Matkalla on oltava mukana voimassa oleva passi.

- Paikkoja on rajoitetusti joten varaa matkasi hyvissä ajoin

- Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutuksia tai peruutus-turvamaksua ja suosittelemmekin riittävän vakuutusturvan hankkimista ennen matkalle lähtöä sekä matkustajille että matkatavaroille.

- Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusehdot on saatavissa toimistostamme.

HYVÄÄ JA ANTOISAA MATKAA UPEISIIN JA KUVAUKSELLISIIN ALPPIMAISEMIIN!