Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!
SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄKYLPYLÄMATKA SAIMAAN RANNALLE ANTTOLANHOVIIN - 5 päivää

Anttolanhovin kylpylähotellissa Mikkelissä Saimaan
rannalla on upeat mahdollisuudet monipuoliseen vapaa-ajan viettoon ja virkistykseen. Saimaan kaunis, puhdas luonto, hotellin ystävällinen henkilökunta sekä herkullinen ruoka mahdollistavat rentouttavan syyskuisen kylpyläloman.


Lähtö: Maanantai 24.9.2018

Paluu: Perjantai 28.9.2018

Hinta: alk. 371,- / henkilö sisältäen:

 • Bussikuljetukset
 • Majoitus Anttolanhovissa 2 hlön huoneissa
 • Runsaat aamiaiset
 • Päivälliset
 • 6 hoitoa
 • Saunan, allasosaston ja kuntosalin käyttö

Lisähintaan: 

 • Majoitus kahden hengen superior-luokan huoneessa 431 eur/hlö
 • Majoitus yhden hengen standard-luokan huoneessa 491 eur

Majoituksen hintaan sisältyy:

- sauna- ja allasosasto käyttö sen aukioloaikoina, avoinna ma-pe klo 17-21
- kuntosalin käyttö sen aukioloaikoina, klo 9-21
- urheiluvälinelainaus (kävelysauvat, polkupyörät, lumikengät)
- yhteensä 6 hoitoa / 2 kuntouttavaa terveyshoitoa päivässä (ei saapumis- ja poislähtöpäivinä) alla olevasta hoitovalikoimasta

Hoitovalikoima:
suolakammio 30 min, erilaiset terveyttä edistävät porekylvyt 15 min, mutakylpy 15 min, merisuolakylpy 15 min, perinteinen medical spa- klassinen hieronta 20 min, infrapunasauna 30 min, parafiinihoito käsille 15 min

Matkapakettiin kuuluviien hoitojen varaukset tehdään suoraan Anttolanhoviin, hoidot voit varata
- puhelimitse 044 4301 100
- sähköpostitse sales(@)anttolanhovi.fi
- ajanvarauspalvelusta
Varauksien yhteydessä tulee ilmoittaa ryhmän nimi: Uudenmaan Seuramatkat


AIKATAULU JA MATKAOHJELMA


HOTELLIN TIEDOT:

ANTTOLANHOVI (Rantahotelli)

Anttolanhovissa on kaksi ravintolaa, 54 hotellihuonetta. Sauna- ja allasosasto, Day Spa, iso liikuntasali, kuntosali, valaistut ulkoilureitit, frisbeegolfrata ja monipuoliset harrastevälineet käytettävissä aktiiviseen oleskeluun.

Viihtyisissä superior-luokan huoneissa on järvinäkymä ja parveke, kaksi erillistä vuodetta, koneellinen ilmastointi, wc, suihku, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut, langaton nettiyhteys, tallelokero, minibaari ja Unikulman sängyt. Kaikki hotellihuoneet sopivat allergisille ja osassa huoneista on invavarustus sekä kuulon apuvälineet. Tämä hotelli sopii myös liikuntarajoitteisille.


MUUTA HUOMIOITAVAA

 • Matkavarauksen yhteydessä on ilmoitettava kaikkien matkustajien nimet ja lapsien iät (sekä syntymäajat laivamatkoilla)
 • Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta tai peruutusturvamaksua ja suosittelemmekin riittävän vakuutusturvan tarkistamista ja hankkimista ennen matkalle lähtöä.
 • Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
 • Matkan toteutumiseen vaaditaan kunkin matkan osalta riittävä lähtijämäärä, vähintään 30 henkilöä.
 • Mahdollisista ruoka-aineallergioista, liikuntarajoitteista ja muista erityishuomiota vaativista asioista tulee ilmoittaa toimistollemme matkaa varatessanne. Kaikki kohteet eivät sovi liikuntarajoitteisille, joten asia tulee varmistaa matkaa varatessa.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin matkaohjelmassa (sekä ohjelmassa mainittujen esiintyjien kohdalla.)

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Yleisten Matkapakettiehtojen kohdan 3.1. mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän (Uudenmaan Seuramatkat Oy) määräämä varausmaksu on maksettu matkanjärjestäjän määräämänä ajankohtana.

Kylpylämatka Anttolanhoviin 24.-28.9.2018 -matkan osalta varausmaksu on 100 euroa / henkilö, joka tulee matkustajalle maksettavaksi 1-2 viikon päästä varauksesta riippuen varausajankohdasta.

Alle 45 vuorokautta ennen matkaa tehdyistä varauksista ei veloiteta varausmaksua, vaan koko matka tulee maksettavaksi kertamaksulla viimeistään 7 vuorokauden kuluttua varauksesta.

Uudenmaan Seuramatkat Oy:n erityisperuutusehdot: Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka

 • Viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua maksamalla Uudenmaan Seuramatkoille etukäteen mainitut toimistokulut 70 euroa / peruutettu henkilö.
 • Myöhemmin kuin 45 vuorokautta ennen mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkua maksamalla varausmaksun eli määrätyn ennakkomaksun 100 euroa / henkilö
 • Myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkua perutuista matkoista perimme 50 % peruutusmaksun matkan hinnasta.
 • Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen matkan alkua, Uudenmaan Seuramatkat perii peruutuskuluina koko matkan hinnan.

Tarkista lähtöpaikka ja aika vielä matkavarauksesta tai osanottajatodistuksesta ennen lähtöpäivää. Matkan varanneille ilmoitetaan aikataulumuutoksista puhelimitse, joten varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa puhelinnumero. Jos emme saa matkan varannutta puhelimitse kiinni, lähetämme tiedot tekstiviestillä.

HYVÄÄ MATKAA!