Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!
SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄ

HYVINKÄÄN YSTÄVYYSKAUPUNKI KUNSHAN, 10pv

Zhouzhuang_vesikaupunki12.JPG

Tervetuloa mukaan ohjelmantäyteiselle Hyvinkään ystävyyskaupunkimatkalle Kiinaan, Kunshaniin.

Hyvinkään ja Kunshanin välinen ystävyyskuntasopimus on allekirjoitettu vuonna 2009. Ystävyysyhteistyö lähti aikoinaan käyntiin Hyvinkäällä sijaitsevan Kone Oyj:n aloitteesta ja sen tavoitteena on edistää Hyvinkään ja Kunshanin kaupunkien kehittämistä, elinkeinopolitiikkaa sekä kulttuurivaihtoa.

Tällä erikoismatkalla on mahdollisuus päästä tutustumaan sekä Shanghaihin, yhteen maailman suurimmista kaupungeista, että Kunshaniin, joka sijaitsee aivan Shanghain kupeessa.

Shanghaissa vieraillaan suomenkielisen oppaan johdolla keskusta-alueen tärkeimmissä nähtävyyksissä kuten Ming-dynastian aikaisessa Yuyuan puutarhassa sekä Buddha Temppelissä. Näemme taivasta hipovia ja toinen toistaan korkeampia pilvenpiirtäjiä ja vierailemme World Financial Centerin 100. kerroksessa, jossa maisemia voi ihastella 474 metrin korkeudesta käsin.

Yövymme keskeisellä Huangpun alueella mukavassa Hotellissa ja nautimme yhteisen tervetuloillallisen perinteiseen paikalliseen tyyliin, pyöreiden pöytien ääressä.

Historiallinen Suzhoun maakunnassa sijaitseva Kunshanin kaupunki on jo 500-luvulla toiminut kaupan keskuksena, jonka traditiot kukoistavat vielä tänäkin päivänä. Tällä hedelmällisen Jangtse-joen valuma-alueella, Keisarien kanavan varrella sijaitsevalla kaupungilla, on toki paljon muutakin merkityksellistä annettavaa kuin perinteinen kauppa ja teollisuus.

Kunshan on myös Kunqun, kiinalaisen oopperan, synnyin seutua. Mikä tärkeintä se on tunnettu hyvin säilyneistä vesikaupungeistaan, joita ylläpidetään huolella historiallisia ja kulttuurillisia arvoja vaalien. Noin 30 % Kunshanin pinta-alasta on vesistöä ja alueella on yhteensä 62 jokea/kanaalia ja 41 järveä.

Lähde matkalle tutustumaan tämän mielenkiintoisen alueen kulttuuriin ja perinteisiin. Vierailemme mm. Zhouzhuang vesikaupungissa, jota kutsutaan kiinan ensimmäiseksi vesikaupungiksi. Täällä näemme ahavoituneita merimiehiä ja kalastajia ohjailemassa perinteisiä puisia veneitään sokkeloisissa kanaaleissa viehättävien kivisiltojen ali.

Toisaalta Zhouzhuangssa on mahdollista lähteä romanttiselle kanavaretkelle myös kauniisti laulavan naisveneilijän matkaan. Paikka on tunnettu idän Venetsiana ja se onkin Suzhoun merkittävimpiä ja näyttävimpiä nähtävyyksiä, historiallisten puutarhojen, temppeleiden sekä siltojen ohella.

Asiantuntijaoppaanamme toimii syntyjään Kunshanilainen, mutta Hyvinkäällä jo pitkään asunut Lu Wei. Hänet on myös nimitetty Kunshanin puolelta viralliseksi matkailun yhteyshenkilöksi.


Lähtö: Torstai 11.10.2018 

Paluu: Lauantai 20.10.2018

Hinta: TULOSSA,- / henkilö sisältäen:

 • Bussikuljetukset Hyvinkää - lentoasema - Hyvinkää
 • Finnairin suorat lennot
 • Matkatavarat lennolle
 • Bussikuljetukset kohteessa ohjelman mukaan
 • Majoituksen kohteissa kahden hengen huoneessa
 • Aamiaiset
 • Lounas x 5
 • Illallinen x 6
 • Ohjelmaan sisältyvät opastetut retket kohteissa ja sisäänpääsymaksut

Lisähintaan: majoitus yhden hengen huoneess


MAJOITUS

Majoitus keski- tai hyvää tasoa olevissa hotelleissa. Yleisön mielipiteet ja arvostelut hotellista voi lukea Tripadvisorin linkistä.

Pe 12.10. - Su 14.10.

SSAW BOUTIQUE HOTEL SHANGHAI BUND  (tripadvisorin arvostelut)

Osoite: No.839 Renmin Road, Huangpu District, Shanghai 200010, Kiina

Ma 15.10. - Ke 17.10.

KUNSHAN HOTEL  (tripadvisorin arvostelut)

Osoite: 99 North Renmin Road 215399 Kunshan, Kiina

To 18.10. - Pe 19.10.

PULLMAN ZHOUZHUANG HOTEL  (tripadvisorin arvostelut)

Osoite: No. 88 Quanwang Road, Suzhou, Jiangsu, Kiina


ALUSTAVA MATKAOHJELMA  (päivitetty 13.7.2018)


MATKAN VARAUS


HUOM! Matkan ohjelma ja hinta vahvistuu heinäkuussa 2018.

Ennen ohjelman ja hinnan vahvistamista otamme vastaan ennakkoilmoittautumisia

sähköpostilla: jaana.makela@uudenmaanseuramatkat.fi

Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova varaus eikä velvoita mihinkään. Ennakkoon varanneille toimitamme matkaohjelman hintoineen heti kun se vahvistuu ja he pääsevät ensisijaisesti, ilmoittautumisjärjestyksessä matkalle mukaan.

Kun ohjelma hintoineen on vahvistettu, tulee sitovat varaukset tehdä toimistoomme puh 019- 427 4700, Online Varauksena tai Sähköpostilla toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi.

Varausmaksu: maksetaan varauksen yhteydessä

Loppumaksu: suoritetaan viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua

Mikäli varaushetkellä on matkan alkuun alle 30 vrk, tulee koko matkan hinta suorittaa matkaa varatessa.


Muuta huomioitavaa vakuutuksista varaus- ja peruutusehdoista: 

 • Kiinan matkalle vaaditaan viisumi. Viisumin voi hakea joko itsenäisesti tai toimistostamme. Viisumia tulee anoa noin kaksi kuukautta ennen Kiinaan saapumista, mutta ei yli kolmea kuukautta ennen matkaa. Lisätietoja Kiinan viisumista
 • Matkan toteutumiseen vaaditaan 30 varannutta henkilöä.
 • Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta tai peruutusturvamaksua. Riittävä vakuutusturva tulee hankkia ennen matkalle lähtöä vakuutusyhtiöstä.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin matkaohjelmassa.
 • Matkan varaus- ja peruutusehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja, Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia lisä- ja erityisehtoja sekä ryhmämatkoissa Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia ryhmäehtoja.
 • Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusehdot sekä matkakohtaiset erityisehdot on saatavissa toimistostamme.
 • Nimitiedot, lähtöpaikka ja -aika, sekä muut oleelliset tiedot tulee tarkastaa matkavarauksesta tai osanottajatodistuksesta kun varaus on tehty. 
 • Matkan varanneille ilmoitetaan aikataulumuutoksista puhelimitse, joten varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa puhelinnumero. Jos emme saa matkan varannutta puhelimitse kiinni, lähetämme tiedot tekstiviestillä.

HYVÄÄ MATKAA!