Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!




SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄ

HYVINKÄÄN YSTÄVYYSKAUPUNKI KUNSHAN, 10pv

Torstai 11.10. - Lauantai 20.10.2018

Zhouzhuang_vesikaupunki12.JPG

Tervetuloa mukaan ohjelmantäyteiselle Hyvinkään ystävyyskaupunkimatkalle Kiinaan, Kunshaniin.

Hyvinkään ja Kunshanin välinen ystävyyskuntasopimus on allekirjoitettu vuonna 2009. Ystävyysyhteistyö lähti aikoinaan käyntiin Hyvinkäällä sijaitsevan Kone Oyj:n aloitteesta ja sen tavoitteena on edistää Hyvinkään ja Kunshanin kaupunkien kehittämistä, elinkeinopolitiikkaa sekä kulttuurivaihtoa.

Tällä erikoismatkalla on mahdollisuus päästä tutustumaan sekä Shanghaihin, yhteen maailman suurimmista kaupungeista, että Kunshaniin, joka sijaitsee aivan Shanghain kupeessa.

Shanghaissa vieraillaan suomenkielisen oppaan johdolla keskusta-alueen tärkeimmissä nähtävyyksissä kuten Ming-dynastian aikaisessa Yuyuan puutarhassa sekä Buddha Temppelissä. Näemme taivasta hipovia ja toinen toistaan korkeampia pilvenpiirtäjiä ja vierailemme World Financial Centerin 100. kerroksessa, jossa maisemia voi ihastella 474 metrin korkeudesta käsin.

Yövymme keskeisellä Huangpun alueella mukavassa Hotellissa ja nautimme yhteisen tervetuloillallisen perinteiseen paikalliseen tyyliin, pyöreiden pöytien ääressä.

Historiallinen Suzhoun maakunnassa sijaitseva Kunshanin kaupunki on jo 500-luvulla toiminut kaupan keskuksena, jonka traditiot kukoistavat vielä tänäkin päivänä. Tällä hedelmällisen Jangtse-joen valuma-alueella, Keisarien kanavan varrella sijaitsevalla kaupungilla, on toki paljon muutakin merkityksellistä annettavaa kuin perinteinen kauppa ja teollisuus.

Kunshan on myös Kunqun, kiinalaisen oopperan, synnyin seutua. Mikä tärkeintä se on tunnettu hyvin säilyneistä vesikaupungeistaan, joita ylläpidetään huolella historiallisia ja kulttuurillisia arvoja vaalien. Noin 30 % Kunshanin pinta-alasta on vesistöä ja alueella on yhteensä 62 jokea/kanaalia ja 41 järveä.

Lähde matkalle tutustumaan tämän mielenkiintoisen alueen kulttuuriin ja perinteisiin. Vierailemme mm. Zhouzhuang vesikaupungissa, jota kutsutaan kiinan ensimmäiseksi vesikaupungiksi. Täällä näemme ahavoituneita merimiehiä ja kalastajia ohjailemassa perinteisiä puisia veneitään sokkeloisissa kanaaleissa viehättävien kivisiltojen ali.

Toisaalta Zhouzhuangssa on mahdollista lähteä romanttiselle kanavaretkelle myös kauniisti laulavan naisveneilijän matkaan. Paikka on tunnettu idän Venetsiana ja se onkin Suzhoun merkittävimpiä ja näyttävimpiä nähtävyyksiä, historiallisten puutarhojen, temppeleiden sekä siltojen ohella.

Asiantuntijaoppaanamme toimii syntyjään Kunshanilainen, mutta Hyvinkäällä jo pitkään asunut Lu Wei. Hänet on myös nimitetty Kunshanin puolelta viralliseksi matkailun yhteyshenkilöksi.

Sivu on päivitetty 30.7.2018. Tarkistathan viimeisimmät muutokset matkaohjelmassa.

TULOSTA MATKAOHJELMA

 


Lähtö: Torstai 11.10.2018 

Paluu: Lauantai 20.10.2018

Hinta: alk. 2398,- / henkilö sisältäen:

 • Bussikuljetukset Hyvinkää – Helsinki-Vantaa lentoasema – Hyvinkää
 • Finnairin suorat lennot Helsinki – Shanghai – Helsinki
 • Lämmin ateria molemmilla lennoilla
 • Matkatavarat lennolle. Jokaisella matkustajalla saa olla yksi ruumassa kuljetettava laukku, joka saa painaa korkeintaan 23 kg ja jonka ulkomittojen summa on enintään 158 cm sekä käsimatkatavara, joka saa painaa 8 kg ja jonka mitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm. Lisäksi mukana saa olla yksi henkilökohtainen tavara (kuten pieni käsilaukku, pieni kannettava tietokoneen laukku tai pieni reppu), joka tulee sijoittaa edessäsi olevan istuimen alle (ulkomitat enintään 40 x 30 x 15 cm). HUOM! Yhteispaino isomman käsimatkatavaran kanssa enintään 8 kg. Lisäksi voi ottaa kävelyä helpottavat apuvälineet, kuten kävelykepit.
 • Bussikuljetukset kohteessa ohjelman mukaan
 • Majoituksen kohteissa kahden hengen huoneessa aamiaisella
 • Lounas x 5
 • Illallinen x 6
 • Ohjelmaan sisältyvät opastetut retket kohteissa ja sisäänpääsymaksut
 • Suomenkielisen matkanjohtajan tai edustajamme palvelut koko matkan ajan

Lisähintaan:

 • Majoitus yhden hengen huoneessa lisähintaan 452€
 • Etukäteen varatut istumapaikat lennoille, varattava toimistostamme
 • Viisumi. Viisumihakemuksen voi tehdä itse suoraan viisumipalvelukeskuksen  järjestelmään (1.8.alk.) tai hoitaa sen kauttamme, josta veloitamme palvelumaksuineen 183,20 eur/hakemus. Linkki viisumipalvelukeskukseen http://bio.visaforchina.org/HEL2_EN (klikkaa linkkiä Quick Access, New Application). Hakemus on tulostettava, allekirjoitettava ja toimitettava passin kanssa liitteineen toimistoomme tai suoraan viisumikeskukseen.


MAJOITUS

Majoitus keski- tai hyvää tasoa olevissa hotelleissa. Yleisön mielipiteet ja arvostelut hotellista voi lukea Tripadvisorin linkistä.

Pe 12.10. - Su 14.10.

SSAW BOUTIQUE HOTEL SHANGHAI BUND  (tripadvisorin arvostelut)

Osoite: No.839 Renmin Road, Huangpu District, Shanghai 200010, Kiina

Hotellin omat nettisivut: www.naradaboutiquehotel.com

SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund sijaitsee erinomaisella paikalla Yu-puutarhan ja Bundin alueen vieressä vilkkaassa Huangpun kaupunginosassa. Yu-puutarhan metroasema (linja 10) on 2 minuutin kävelymatkan päässä. Saatavilla on maksuton WiFi.

Kaikissa Deluxe-tason huoneissa on ilmastointi, minibaari, oma kylpyhuone ja wc, hiustenkuivaaja, kahvin ja teen valmistusvälineet, tallelokero ja kaapelikanavilla varustettu taulu-tv.

Ma 15.10. - Ke 17.10.

KUNSHAN HOTEL  (tripadvisorin arvostelut)

Osoite: 99 North Renmin Road 215399 Kunshan, Kiina

Kunshan Hotelli sijaitsee vilkkaan kadun varrella lähellä Kunshanin palveluja. Hotellista löytyy ravintola, baari, kuntosali, sisäuima-allas, tenniskenttä sekä kylpyläpalvelut.

To 18.10. - Pe 19.10.

PULLMAN ZHOUZHUANG HOTEL  (tripadvisorin arvostelut)

Osoite: No. 88 Quanwang Road, Suzhou, Jiangsu, Kiina

Hotellin omat nettisivut: www.pullmanhotels.com/gb/hotel-9113-pullman-zhouzhuang-/index.shtml

Tämä kansainvälinen Pullman Zhouzhuang Hotelli sijaitsee Kunshanissa. Hotellista löytyy kuntosali sisäuima-allas, 2 ravintola, 2 baaria sekä kokoustilat.

Hotellin huoneissa on ilmastointi, tallelokero, minibaari, kahvin- ja teenkeitin, oma kylpyhuone ja wc, hiustenkuivain sekä taulu-tv.

Huomioitavaa: Hotellihuoneiden ilmastointi tai ilman laatu ei Kiinassa ole yleensä paras mahdollinen, eikä vastaa suomalaista standardia. Matkatoimistomme ei voi vastata ilmanlaadusta aiheutuvista ongelmista vaan asiakkaan tulee varautua tähän omatoimisesti.


MATKAOHJELMA 

(päivitetty 30.7.2018)


MATKAN VARAUS


Sitovat varaukset tehdä toimistoomme puh 019- 427 4700 tai Sähköpostilla toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi.

Varausmaksu: 600,00 eur/hlö maksetaan varauksen yhteydessä

Loppumaksu: suoritetaan viimeistään 45 vrk ennen matkan alkua

Mikäli varaushetkellä on matkan alkuun alle 45 vrk, tulee koko matkan hinta suorittaa matkaa varatessa.


MUUTA HUOMIOITAVAA

 • Kiinan matkalle vaaditaan viisumi. Viisumin voi hakea joko itsenäisesti tai toimistostamme. Viisumia tulee anoa noin kaksi kuukautta ennen Kiinaan saapumista, mutta ei yli kolmea kuukautta ennen matkaa. Lisätietoja Kiinan viisumista
 • Passikopiot tulee toimittaa toimistollemme viimeistään 1 kk ennen matkaa, joko sähköisesti osoitteeseen toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi tai postitse.
 • Lentoliput lähetetään jokaiselle sähköpostitse viimeistä 7 vrk ennen matkaa. Halutessasi, voit myös noutaa ne toimistostamme (auki arkisin 10-17) valmiiksi tulostettuina.
 • LÄHTÖSELVITYS Jokainen matkustaja tekee lähtöselvityksen itse netissä (www.finnair.fi) aikaisintaan 36 tuntia ennen lähtöä. Lähetämme ohjeet lähtöselvityksen tekoon lentolippujen mukana. Ongelmatilanteissa lähtöselvityksen voi myös tulla tekemään toimistollemme.
 • Matkan toteutumiseen vaaditaan kunkin matkan osalta riittävä lähtijämäärä, vähintään 30 henkilöä. Mikäli riittävää osanottajamäärää ei saada kasaan ajoissa, tällöin Uudenmaan Seuramatkat ilmoittaa peruutuksesta asiakkaille henkilökohtaisesti viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua.
 • Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta tai peruutusturvamaksua. Riittävä vakuutusturva tulee hankkia ennen matkalle lähtöä vakuutusyhtiöstä.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin matkaohjelmassa.
 • Matkan varaus- ja peruutusehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja, Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia lisä- ja erityisehtoja sekä ryhmämatkoissa Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia ryhmäehtoja.
 • Mahdollisista ruoka-aineallergioista, liikuntarajoitteista ja muista erityishuomiota vaativista asioista tulee ilmoittaa toimistollemme matkaa varatessanne. Kaikki kohteet eivät sovi liikuntarajoitteisille, joten asia tulee varmistaa matkaa varatessa.
 • Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus vaan peruutuksesta tulee ilmoittaa joko suullisesti tai kirjallisesti toimistoomme.
 • Nimitiedot, lähtöpaikka ja -aika, sekä muut oleelliset tiedot tulee tarkastaa matkavarauksesta tai osanottajatodistuksesta kun varaus on tehty. 
 • Matkan varanneille ilmoitetaan aikataulumuutoksista puhelimitse, joten varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa puhelinnumero. Jos emme saa matkan varannutta puhelimitse kiinni, lähetämme tiedot tekstiviestillä.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin matkaohjelmassa (sekä ohjelmassa mainittujen esiintyjien kohdalla)
 • ROKOTUKSET ja niistä huolehtiminen ovat aina matkustajan omalla vastuulla. Kiinaan matkustettaessa suositellaan suoja MPR-tauteja (tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa), hepatiitti A:ta, kurkkumätää sekä jäykkäkouristusta vastaan. https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit/ohjeet-ja-saadokset/matkailijan-terveysopas
 • LÄÄKKEET JA RESEPTIT Matkustaessasi ulkomaille kuljeta lääkkeet alkuperäispakkauksessa ja pakkaa lääkkeet käsimatkatavaroihin. Henkilökohtaisten lääkkeiden maahantuontikäytännöt ja mukana kuljetettavat sallitut lääkeaineet riippuvat kohdemaasta. Tarkempia tietoja saat kysymällä suoraan esim. kohdemaan tullin verkkosivuilta tai kohdemaan suurlähetystöstä. Lääkkeisiin ja resepteihin liittyvien asioiden tarkistus on matkustajan omalla vastuulla.
 • VALUUTTA Valuutta Kiinassa on yuan (CNY) eli renminbi (RMB). Rahaa voi etukäteen käydä vaihtamassa esimerkiksi FOREXilla. Lisätietoja: https://www.forex.fi/matka/matkakohteet/?c=253
 • ILMANLAATU Hotellihuoneiden ilmastointi tai ilman laatu ei Kiinassa ole yleensä paras mahdollinen, eikä vastaa suomalaista standardia. Matkatoimistomme ei voi vastata ilmanlaadusta aiheutuvista ongelmista vaan asiakkaan tulee varautua omatoimisesti.



VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT


KIINAN VIISUMI

Jos haet viisumia toimistomme kautta, toimita allekirjoitettu hakemus liitteineen meille viimeistään 10.9.2018


HYVÄÄ MATKAA!