Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!
SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄ

ALBANIA JA MONTENEGRO, 6pv

 

Bussimatkallamme läpi villien vuorten ja kansallispuistojen näet Albanian ja Montenegron kuvankauniit panoraamamaisemat.

Lähde unohtumattomalle matkalle alueelle, joka on täynnä elämää ja positiivista energiaa sekä täynnä intoa siirtyä elämässä eteenpäin. Matkalla pääset tutustumaan kiehtovaan Albaniaan, maahan jossa toivo kasvaa joka päivä.  Tämän maan menneisyyden pääset kokemaan vierailulla muinaisten sivilisaatioiden jättämillä raunioilla. 

 


Lähtö: Perjantaina 31.8.2018 

Paluu: Keskiviikkona 5.9.2018

Hinta: 1184 eur/henkilö sisältäen:

 • Kotimaan lentokenttäkuljetukset Hyvinkää - Karkkila - Helsinki-Vantaa lentokenttä - Karkkila – Hyvinkää
 • Suorat Finnairin lennot Helsinki - Dubrovnik – Helsinki
 • 1 x max 23 kg matkalaukku ruumaan ja max 8 kg käsimatkatavara
 • Majoitus tasokkaissa hotelleissa kahden hengen huoneissa aamiaisella
 • Ohjelman mukaiset ruokailut: 1 x välipala, 3 x lounas, 4 x illallinen
 • Ohjelman mukaiset vierailut ja käyntikohteet
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

Lisähintaan:

 • Majoitus yhden hengen huoneessa 1344 eur

AIKATAULU JA MATKAOHJELMA


HOTELLIEN TIEDOT:

HOTEL COLOSSEO - 1 YÖ

Hotelli Colosseo sijaitsee Shkoderin kaupungissa lähellä päärautatieasemaa. Hotellin lähettyviltä löytyy myös baareja, ravintoloita, pubeja ja yökerhoja. Hotellin aulassa on saatavilla ilmainen WiFi. Hotellista löytyy kuntosali, uima-allas ja sauna sekä ravintola

Kaikissa huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, ilmastointi, tv ja satelliittikanavat, pöytä ja tuoli, minibaari, tallelokero, oma kylpyhuone ja wc, hiustenkuivain. Joissakin huoneissa on parveke.

Osoite: Street Kol Idromeno , 4000 Shkodër, AlbaniaKatso hotellin arvosteluita Trip Advisorista

HOTEL OPERA - 3 YÖTÄ

Hotelli Opera sijaitsee lähellä Skenderbergin aukiota, Kansallismuseota sekä Kansallisoopperaa ja -balettia. Hotellista löytyy ravintola, 24-h aulapalvelu, kokoustiloja.

Kaikissa huoneissa on parivuode tai erilliset vuoteet, ilmastointi, ilmainen WiFi taulu-tv, oma kylpyhuone ja wc, hiustenkuivain ja minibaari.

Osoite: Rruga Urani Pano, 1016 Tirana, Albania

HOTEL VILE OLIVA - 1 YÖ

Vile Oliva -hotelli sijaitsee kauniissa oliivipuiden muodostamassa puistossa vain 50 metrin päässä rannasta, ja se on yksi kauneimmista paikoista Montenegron rannikolla. Hotellilta löytyy fine dining-ravintola, uima-allasalue, lasten leikkipaikka sekä baari.

Kaikissa huoneissa on parivuode tai erilliset vuoteet, ilmastointi, taulu-tv, oma kylpyhuone ja wc, hiustenkuivaaja, minibaari sekä parveke.

Osoite: Petrovac, 85300 Petrovac na Moru, Montenegro


MATKAN VARAUS

Sitovat varaukset tulee tehdä toimistoomme puh 019- 427 4700, Online varauksena tai Matkavarauslomakkeella

Varausmaksu: maksetaan matkan varauksen yhteydessä

Loppumaksu: suoritetaan viimeistään 40 vrk ennen matkan alkua

Mikäli varaushetkellä on matkan alkuun alle 40 vrk, tulee koko matkan hinta suorittaa matkaa varatessa.Muuta huomioitavaa vakuutuksista varaus- ja peruutusehdoista: 

 • Dubrovnikin lentokentällä on opas Kristiina Auro vastassa / kyltti Uudenmaan Seuramatkat
 • RAHA: Montenegrossa on käytössä eurot. Albanian rahayksikkö on lek (ALL) ja rahaa kannattaa vaihtaa vasta perillä tarpeellinen määrä. Yhden ja kahden euron kolikot sekä viiden euron setelit saattavat kelvata maksuvälineinä joissakin paikoissa.
 • PASSI: Matkalla mukana tulee olla voimassa oleva passi. Passista pyydämme lähettämään valokopion toimistoomme viimeistään 4 viikkoa ennen matkaa rajalistoja varten.
 • VAKUUTUKSET: Matkan hinta ei sisällä peruutusturvamaksua eikä matkustaja- ja matkatavaravakuutusta. Suosittelemme vakuutuksen ottamista omasta vakuutusyhtiöstä jo ilmoittautumisen yhteydessä.     
 • PERUUTUSEHDOT: Noudatamme Yleisten Valmismatkaehtojen peruutusehtoja sekä Uudenmaan Seuramatkojen erityisperuutusehtoja. Halutessasi saat ne matkatoimistosta. Ilmoita heti muutoksista. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
 • RUOKAVALIOT: Mahdollisista ruoka-allergioista on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin. Matkan toteutumiseen vaaditaan riittävä osanottajamäärä.
 • Hyödyllistä tietoa Albaniasta ja Montenegrosta löytyy mm. Suomen Suurlähetystön sivuilta (http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15735&contentlan=1&culture=fi-FI)
 • Lentoliput ovat saatavilla vasta noin 1 vk ennen matkaa. Liput lähetetään kaikille s-postitse ja tarvittaessa postitse tai ne voi noutaa toimistoltamme.

Tarkista lähtöpaikka ja aika vielä matkavarauksesta tai osanottajatodistuksesta ennen lähtöpäivää. Matkan varanneille ilmoitetaan aikataulumuutoksista puhelimitse joko soittamalla tai tekstiviestillä.


ANTOISAA MATKAA KUVANKAUNIISEEN MONTENEGROON JA ALBANIAAN!