Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat 50 vuotta!




SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄ


Rajaustyokalu_3kuvaa_NorjaNordkappJuhannus_01.jpg

Rajaustyokalu_3kuvaa_NorjaNordkappJuhannus_02.jpg

Yöttömän yön

JUHANNUSMATKA NORJAN NORDKAPPIIN, 6 pv

Nordkapissa kohtaat avaruutta ja upeita maisemia niin kauas kuin silmä kantaa. Valoisat yöt ja keskikesä Suomen ja Norjan Pohjolassa on elämys mikä täytyy kokea. Hiljaisuus, luonto ja karut maisemat luovat matkallemme todellista ja ainutlaatuista yöttömän yön taikaa…

Matkalla kohti keskiyön aurinkoa, näemme Lapin jylhiä maisemia. Vierailemme myös Tankavaaran Kultakylässä opettelemassa kullanhuuhdonnan saloja ja majoitumme mukavassa kylpylähotellissa Saariselällä, missä voimme illan päätteeksi rentoutua kylpylöiden.

Matkamme huipentuu Jäämeren rannalle, Euroopan pohjoisimpaan pisteeseen, eli kuuluisaan Nordkappiin. Matkan varrella näkyy Norjalaisia pikkukyliä ja vuonoja ja ajamme lähes 7 kilometriä pitkän merenalaisen tunnelin läpi kohti yhtä maailman pohjoisimmista kaupungeista.

Nordkapissa majoitumme mukavassa Hotel Scandicissa vuonon rannalla.  Juhannusaattoiltamme vietämme Nordkapilla, jossa nautimme Juhannusjuhlan kunniaksi 3 ruokalajin illallisen.

Paluumatkalla vierailemme Altassa ja ajelemme Ylläksen kautta Kemiin, jossa vierailemme kuuluisalla jäänmurtaja Sammolla.


Lähtö: keskiviikkona 20.6.2018

Paluu: maanantaina 25.6.2018

Hinta: 1148,- / henkilö sisältäen:

 • Bussikuljetukset
 • Majoituksen kahden hengen huoneissa aamiaisineen
 • Opastetun kiertoajelun Rovaniemellä
 • 4 lounasta ja 1 päivällinen
 • Juhannusaattoiltana 3 ruokalajin illallinen, Nordkapphallen
 • Tutustumiset käyntikohteisiin ohjelman mukaisesti; Tankavaaran Kultakylä, Jäänmurtaja Sampo ja Kemin Jalokivigalleria
 • Matkanjohtajan palvelut

Lisähintaan:

 • Majoitus yhden hengen huoneessa lisämaksusta 191,-

AIKATAULU JA MATKAOHJELMA


MAJOITUS

1. yö: Rovaniemi - Arctic City Hotel****

Arctic City Hotel sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä. Hotellistä löytyy kaksi ravintolaa ja kaksi saunaa.

Kaikissa comfort-tason huoneissa on erilliset vuoteet, pehmeä kokolattiamatto tai parketti, avaruutta tuova peiliseinä, langaton internetyhteys, vedenkeitin, minibaari, hiustenkuivain, suihku sekä tv.

2. yö: Saariselkä - Kylpylähotelli Holiday Club Saariselkä****

Holiday Club Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa upeiden patikkareittien lähellä, Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä ja Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä.

Huoneissa on TV sateliittikanavineen, internetyhteys, silitysvälineet, hiustenkuivain, vedenkeitin, kylpytakit, kylpyhuone ja wc. Huoneista on sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja harrasteisiin.

Viihtyisältä allasosastolta löytyy mm. poreallas, vesihierontapisteitä, vastavirta-allas, vesiliukumäki, lastenallas ja vesileluja. Lisäksi kylpyläosastolta löytyvät perinteiset suomalaiset saunat sekä allasbaari. Erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja sekä hierontaa on saatavilla hoito-osastolta.

3. yö: Nordkapp - Hotelli Scandic Nordkapp***

Tämä pohjoisnorjalaiseen maalaisrakennukseen tehty kesähotelli sijaitsee Honningsvågissa Norjan pohjoisosassa aivan upeiden maisemien keskellä. Hotellilta matkaa Nordkappiin on vain 30 km. Hotellista löytyy 24h-vastaanotto, minimarket sekä ravintola-baari, jonka avotakka luo kodikkaan tunnelman.

Kaikissa standard-tason huoneissa on erilliset vuoteet, kylpyhuone ammeella tai suihkulla, wc, nojatuoli, kokolattiamatto sekä hiustenkuivaaja.

4. yö: Ylläsjärvi - Lapland Hotelli Saaga****

Hotelli Saaga sijaitsee Ylläksellä upeissa maisemissa tunturin juurella. Hotellista löytyy ravintola,kylpylä sekä mahdollisuudet moniin eri aktiviteetteihin.

Kaikissa hotellin standard-tason huoneissa on nykyaikainen sisustus, kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone, sohva, tv, liitäntä tietokoneelle, langaton Internet, hiustenkuivaaja sekä vaatteiden kuivatuskaappi. Lisäksi suurimmassa osassa huoneista on parveke tai terassi. Huonehintaan sisältyy kylpylän käyttö.

5. yö: Oulu - Cumulus City Oulu***

Hotelli sijaitsee Oulun keskustassa lähellä rautatieasemaa vain 300 metrin päässä Oulun tuomiokirkosta ja Oulunlinnalle on noin 10 minuutin kävelymatka. Hotellista löytyy ravintola, baari sekä sisäuima-allas ja 2 saunaa.

Kaikissa keväällä 2017 uudistetuissa hotellin standard-tason huoneissa on erilliset vuoteet, TV, hiustenkuivain, 1 Gt:n tiedonsiirtorajaan asti ilmainen internet, Tyynymenu, wc ja suihku sekä viileäkaappi. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja osaan huoneista on lemmikit sallittuja. Huoneen hintaan sisältyy aamiaisen lisäksi asiakassaunojen sekä uima-altaan käyttö.


MATKAN VARAUS

Sitovat varaukset tulee tehdä toimistoomme viimeistään 20.5.2018 mennessä puh 019- 427 4700, Online Varauksena tai Matkavarauslomakkeella

Varausmaksu: 300,- maksetaan varauksen yhteydessä

Loppumaksu: suoritetaan viimeistään 30 vrk ennen matkan alkua

Mikäli varaushetkellä on matkan alkuun alle 30 vrk, tulee koko matkan hinta suorittaa matkaa varatessa.



Muuta huomioitavaa vakuutuksista varaus- ja peruutusehdoista: 

 • Matkavarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa kaikkien lähtijöiden nimet sekä bussiin-nousupaikat.
 • Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta tai peruutusturvamaksua ja suosittelemmekin riittävän vakuutusturvan hankkimista ennen matkalle lähtöä.
 • Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusehdot on saatavissa toimistostamme.
 • Matkan toteutumiseen vaaditaan riittävä lähtijämäärä. Mikäli matkalle ei ilmoittaudu vähintään 30 matkustajaa, ilmoitamme matkan peruutuksesta varauksen tehneille henkilökohtaisesti viimeistään 5 vrk ennen matkan alkua.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin matkaohjelmassa sekä ohjelmassa mainittujen esiintyjien kohdalla.
 • Matkan varaus- ja peruutusehdot: Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia lisä- ja erityisehtoja sekä ryhmämatkoissa Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia ryhmäehtoja

Tarkista lähtöpaikka ja aika vielä matkavarauksesta tai osanottajatodistuksesta ennen lähtöpäivää. Matkan varanneille ilmoitetaan aikataulumuutoksista puhelimitse, joten varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa puhelinnumero. Jos emme saa matkan varannutta puhelimitse kiinni, lähetämme tiedot tekstiviestillä.


HYVÄÄ YÖTTÖMÄN YÖN MATKAA!