Sisältölaatikko

Uudenmaan Seuramatkat kohta 50 vuotta!
SMAL 26495

KKV 4058/00/MjMv

Y-tunnus 0125815-0

Yhteystiedot

Toimistomme on avoinna
ma-pe klo 10.00 - 17.00.

Puh 019 427 4700

toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Uudenmaankatu 5-9
05800 HYVINKÄÄ


rajaustyokalu_kuva_kallelta_3kuvaakerroksittain_saariselka-ja-kuusamo1.jpg

rajaustyokalu_kuva_kallelta_3kuvaakerroksittain_saariselka-ja-kuusamo2.jpgrajaustyokalu_kuva_kallelta_3kuvaakerroksittain_saariselka-ja-kuusamo3.jpg

RUSKAMATKA SAARISELÄLLE JA RETKI JÄÄMEREN RANNALLE, 8pv

Kaukana pohjoisessa, Suomen Lapissa, sijaitsee Saariselkä, jossa matkailijaa odottaa ainutlaatuinen luonto kansallispuistoineen, järvineen, kirkasvetisine puroineen sekä jylhine tuntureineen.

Tällä matkalla majoitumme tasokkaaseen kylpylähotelliin Holiday Club Saariselkään, joten rentoutuminen vaikkapa höyrysaunassa viihtyisällä allasosastolla ulkoilun tai patikkaretken päätteeksi kruunaa päivän.

Saariselällä Lapin ruskasta ja luonnon rauhasta nautitaan muunmuassa matkan hintaan sisältyvillä retkillä tai omatoimisesti retkeillen. Mielenkiintoisen lisähintaisen retken teemme pieneen kalastajakylään Norjan puolelle, Jäämeren rannalle. Pykeija niminen kylä sijaitsee Varangin vuonon rannalla ja sitä kutsutaan myös "pikku Suomeksi".


Lähtö: Lauantaina 9.9.2017

Paluu: Lauantaina 16.9.2017

Hinta: 694 € / henkilö  (tai 892 € yhden hengen huoneessa)

HUOM! Omatoimimatkailijat voivat varata myös pelkät BUSSIMATKAT (ilman majoitusta)

Hintaan sisältyy:

 • Bussikuljetukset omalla bussilla
 • Menomatkalla 1 yöpyminen Rovaniemellä Hotelli Aakenuksessa
 • Majoitus Kylpylähotelli Holiday Club Saariselässä
 • Aamiaiset
 • Kylpylän käyttö
 • Matkanjohtajan palvelut
 • Retket Saariselällä: Ivalo-Inari-Karigasniemi-Utsjoki (päiväretki) ja Tankavaara-Kiilopää-Kaunispää (kesto n. 6 tuntia)
 • Yhteinen illallinen Laanilan Kievarissa

Lisähintaan:

 • Ke 13.9. Kokopäiväretki (kesto n. 12 tuntia) Jäämeren rannalle viehättävään Pohjois-Norjalaiseen Pykeijan kalastajakylään. Hinta 95 eur/henkilö. Retken toteutuminen vaatii vähintään 10 osanottajaa. Aikataulu saatavilla myöhemmin.

MATKAOHJELMA JA AIKATAULU

MAJOITUS

HOTELLI AAKENUS***  Koskikatu 4796100 Rovaniemi, puh. 016 342 2051

Kodikas ja tasokas perhehotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Rovaniemen keskustan tuntumassa. Kaikissa huoneissa on TV, WC/suihku sekä ilmainen WiFi. Hotellissa on ravintola ja aulabaari.

KYLPYLÄHOTELLI HOLIDAY CLUB SAARISELKÄ**** Saariseläntie 7, 99830 Saariselkä, puh 030 686 6000

Holiday Club Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa upeiden patikkareittien lähellä, Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä ja Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä.

Viihtyisältä allasosastolta löytyy mm. poreallas, vesihierontapisteitä, vastavirta-allas, vesiliukumäki, lastenallas ja vesileluja. Lisäksi kylpyläosastolta löytyvät perinteiset suomalaiset saunat sekä allasbaari. Erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja sekä hierontaa on saatavilla hoito-osastolta.

Holiday Club Saariselän kylpylähotellissa on 139 tilavaa ja viihtyisää ja savutonta huonetta. Osa huoneista soveltuu myös allergikoille.Huoneissa on TV sateliittikanavineen, internetyhteys, silitysvälineet, hiustenkuivain, vedenkeitin, kylpytakit, kylpyhuone ja wc. Huoneista on sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja harrasteisiin.

Patikoimaan lähteville suosittelemme ottamaan mukaan omat patikointitarvikkeet kuten esimerkiksi:

- kevyt päiväreppu - hyvät "sisäänajetut" patikkakengät - säänmukaisen ulkoiluvaatetuksen ja sadeasun - retkievästä ja muuta pientä naposteltavaa: laavuilla voi paistella makoisat makkarat - vettä 1-2 litraa - kameran ja kiikarin - kävelysauvat (miel. teleskooppi) - termospullo ja kuumaa juomaa/keittoa - taskulamppu - istuinalusta

Retkeilyyn sopiva rento ja mukava matkavaatetus (myös tuulen- ja sateenpitävä) sekä hyvät kengät mahdollistavat miellyttävän ja mukavan Lapinloman.


MATKAN VARAUS

Sitovat varaukset tulee tehdä toimistoomme 9.7.2017 mennessä puh 019- 427 4700, Online Varauksena tai Matkavarauslomakkeella

Varausmaksu: 150,- (maksetaan varauksen yhteydessä)

Loppumaksu: 548,- (suoritetaan viimeistään 30vrk ennen matkan alkua)

Mikäli varaushetkellä on matkan alkuun on 30 vrk tai alle, tulee koko matkan hinta suorittaa matkaa varatessa.

Muuta huomioitavaa:

 • Matkavarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa kaikkien lähtijöiden nimet sekä bussiin-nousupaikat.
 • Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta tai peruutusturvamaksua ja suosittelemmekin riittävän vakuutusturvan hankkimista ennen matkalle lähtöä.
 • Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusehdot on saatavissa toimistostamme.
 • Matkan toteutumiseen vaaditaan riittävä lähtijämäärä.
 • Pidätämme oikeudet muutoksiin matkaohjelmassa sekä ohjelmassa mainittujen esiintyjien kohdalla.
 • Matkan varaus- ja peruutusehdot: Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia lisä- ja erityisehtoja sekä ryhmämatkoissa Uudenmaan Seuramatkat Oy:n matkakohtaisia ryhmäehtoja

Tarkista lähtöpaikka ja aika vielä matkavarauksesta tai osanottajatodistuksesta ennen lähtöpäivää. Matkan varanneille ilmoitetaan aikataulumuutoksista puhelimitse, joten varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa puhelinnumero. Jos emme saa matkan varannutta puhelimitse kiinni, lähetämme tiedot tekstiviestillä.

KATSO PENTIN BLOGISTA MATKAKERTOMUKSIA AIKAISEMMISTA RUSKAMATKOISTA:

Ruskamatka 2015

Syysretki Lappiin 2014

Ruskaretki 2013

Ruskaretki 2012

Ruskaretken 2010 matkaraportti

Ruskaretki 2008 Länsi-Lappiin

MUKAVAA MATKAA ELÄMYSTEN LAPPIIN!